ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняОдин із районів Луганська отримає воду через місяць

Один із районів Луганська отримає воду через місяць

У будинках одного з районів Луганська вода з’явиться приблизно через місяць. Це пов’язано з прихованим проривом на водопроводі, який важко виявити.

У Кам’янобрідському районі Луганська досі відсутнє водопостачання. Причиною цього є прорив, який наразі не вдається виявити. Про це заявив директор Південного управління ОКП «Компанія Луганськвода» Олександр Авершин, передає прес-служба Луганської міської ради.

«Ми підключили водопостачання по вулицях МЮДа, Туркенича, але води у верхній частині Камброда все ще немає. Причиною є прихований порив, пошуком якого ми займаємося», - повідомив пан Авершин.

Так, за його словами, комунальники проводять пошукові роботи з виявлення прихованого прориву. Щодня досліджується близько 300 метрів водопроводу. Тому назвати точних часових рамок відновлення водопостачання наразі неможливо. Однак, одразу після виявлення прориву, буде здійснена його ліквідація та відновлення подачі води. Тому, жителі верхньої частини Кам’янобрідського району Луганська житимуть без централізованого водопостачання ще приблизно місяць.

«Ми можемо знайти порив сьогодні, а можемо через кілька днів. Неможливо передбачити, коли ми виявимо порив. Але я гарантую, що після виявлення він буде усунутий в найкоротші терміни. Максимально на пошук пориву та його усунення піде місяць», - додав директор Південного управління «Лугаськводи».

Крім цього, він зауважив, що вже відновлено подачу води споживачам на вул.. 30-річчя Перемоги та в деякі будинки східних кварталів міста.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  обстріли продовжують руйнувати інфраструктуру Донецької області. За останню добу під снаряди потрапили об'єкти водопостачання та водовідведення підприємства «Вода Донбасу».

 
Коментарі (0)