ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдин з львівських трамваїв змінив маршрут руху

Один з львівських трамваїв змінив маршрут руху

Львівський трамвай №6 буде ходити за новим маршрутом. Зміни у русі електротранспорту пов’язані з закриттям на ремонт частину вул. Промислової.

Сьогодні будуть внесені зміни у рух трамвайного маршруту №6. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Так, від сьогодні трамваї №6 курсують по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б.Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.
 
Це пов’язано з тим, що 12 березня на ремонт закривають частину вул. Промислової на ділянці від вул. Волинської до вул. Б. Хмельницького. 
 
Наступним етапом буде закриття вул. Б. Хмельницького на ділянці від вул. Донецької до вул. Гайдамацької, а потім  на ремонт закриють і вул. Гайдмацьку. На вул. Гайдамацькій буде замінено і каналізаційний колектор.
 
«Вулиці ремонтуємо в рамках співпраці з ЄБРР. Буде виконаний капітальний ремонт дорожнього покриття, хідників, влаштовано зовнішнє освітлення. Плануємо виконати роботи впродовж 7 місяців. Це останні лоти в рамках проекту з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж 2-го та 6-го трамвайних маршрутів», - розповіли у міськраді.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», роботи з будівництва трамвайної колії на Сихів буде відновлено 16 березня. 
 
Коментарі (0)