ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдна з вулиць Харкова стане недоступною для транспорту

Одна з вулиць Харкова стане недоступною для транспорту

За одній із вулиць Харкова від завтра діятиме обмеження руху транспорту. Впродовж двох днів харків'янам доведеться змиритися з незручностями.

Впродовж наступних двох днів у Харкові введуть обмеження руху на вул. Клочківській. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

«Рух транспорту по вул. Клочківській буде обмежено 1-2 жовтня у зв'язку з її капітальним ремонтом» - йдеться у повідомленні.
 
При цьому зауважується, що з 7:00 до 21:00 1 жовтня рух заборонять по вул. Клочківській в напрямку вул. Новгородської - на ділянці від вул. Ромена Роллана до вул. Близнюківської (виїзд на перехрестя з боку вул. Ромена Роллана та вул. Космічної буде закритий). Двосторонній рух буде організовано по вільній від проведення робіт смузі. 
 
А 2 жовтня рух буде обмежено по вул. Клочківській в напрямку вул. Херсонської - на ділянці від вул. Близнюківської до вул. Ромена Роллана (виїзд на перехрестя з боку вул. Павлівської буде заборонений). Двосторонній рух також буде організовано по вільній смузі руху.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, завтра у Львові відкривається для руху транспорту вул. Кульчицької.
 
Коментарі (0)