ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдна з вулиць Харкова «закриється» для транспорту

Одна з вулиць Харкова «закриється» для транспорту

З 11 березня і до кінця місяця на одній з вулиць Харкова буде перекрито рух транспорту. Це пов'язано з капітальним ремонтом магістральної теплової камери.

У Харкові рух транспорту по вул. Клапцова - на ділянці від вул. Полтавський шлях до вул. Іллінської - буде заборонено з 11 по 31 березня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті транспорту, це пов'язано з капітальним ремонтом магістральної теплової камери на проїжджій частині вулиці в районі будинку №46.
 
Нагадаємо, у Харкові на проспекті Людвіга Свободи реконструювали зовнішнє освітлення. Зокрема, світло з'явилося вздовж пішохідної доріжки від будинку №32 до будинку №48. 
 
Крім цього, в місті на цей рік також заплановано оновлення систем зовнішнього освітлення на вул. Чичибабіна, пр. Правди, вул. Данилевського.
 
«Незважаючи на складну ситуацію, яка склалася в країні, Харків все одно досягає позитивних результатів і є прикладом для інших в плані робіт з освітлення мікрорайонів. У цьому році ми також плануємо провести реконструкцію мереж в старому центрі - на вул. Чичибабіна, пр. Правди, вул. Данилевського і в інших місцях», - повідомив голова Адміністрації Дзержинського району Харкова Володимир Котковський.
 
Коментарі (0)