ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Харкові відремонтували вуличне освітлення

У Харкові відремонтували вуличне освітлення

У Харкові в історичній частині міста відновили вуличне освітлення. Також, у цьому році планується реконструювати зовнішнє освітлення ще на кількох міських вулицях.

У Харкові на проспекті Людвіка Свободи реконструювали зовнішнє освітлення. Зокрема, світло з’явилося вздовж пішохідної доріжки від будинку №32 до будинку №48. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Місцеві жителі скаржилися владі на відсутність освітлення в цьому районі. Наразі там встановлено 52 опори та 41 світильник потужністю 100 Вт, змонтовано 1,26 км повітряної мережі, рівень освітленості району становить понад 95%.

Крім цього, у місті на цей рік також заплановано оновлення систем зовнішнього освітлення на вул. Чичибабіна, пр. Правди, вул. Данилевського.

«Незважаючи на складну ситуацію, яка склалася в країні, Харків все одно домагається позитивних результатів і є прикладом для інших в плані робіт щодо освітленості мікрорайонів. Цього року ми також плануємо провести реконструкцію мереж в старому центрі - на вул. Чичибабіна, пр. Правди, вул. Данилевського і в інших місцях», - повідомив голова Адміністрації Дзержинського району Харкова Володимир Котковський.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові з’явились «розумні під’їзди», які пов’язують домофон із мобільними телефонами власників квартир. Наразі такі системи встановлені лише в будинках історичної частини міста, але чиновники мають намір реалізувати цей проект і в інших районах Харкова.

 
Коментарі (0)