ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдному з київських автобусів можуть змінити графік руху

Одному з київських автобусів можуть змінити графік руху

У КМДА намагаються зробити громадський транспорт столиці зручнішим для киян. Так, за проханнями пасажирів, графік руху автобусу №51 може бути буде подовжено.

Графік руху автобусу №51 може бути подовжено до 23-ої години. Про це повідомив радник голови КМДА з транспортних питань Олександр Кава, передає прес-служба столичної мерії.

У повідомленні йдеться, що за результатами спілкування зі слухачами однієї столичної радіостанції радник голови КМДА з транспортних питань Олександр Кава дав доручення КП «Київпастранс» відкоригувати рух автобусного маршруту № 51 до станції метро «Либідська».
 
«Враховуючи побажання киян, міська влада намагається зробити громадський транспорт якомога зручнішим для пасажирів. Так, ми розглянемо можливість зміни графіка автобусного маршруту №51. Мова, зокрема, йде про збільшення тривалості його маршруту у вихідні дні – до 23-ої години», – сказав він.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у зв’язку з поривом водоводу на перетині вул. Маршала Тимошенка та пр. Героїв Сталінграду тролейбуси №24 та №34 тимчасово курсуватимуть за зміненими маршрутами.
 
Коментарі (0)