ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдну з львівських вулиць перекрили для авторуху

Одну з львівських вулиць перекрили для авторуху

Львівським водіям доведеться об’їжджати одну з вулиць міста. Від сьогодні її перекрили для забезпечення будівництва готелю.

Львів’ян попереджають: від сьогодні вул. Удатного перекрита для руху транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

В ЛМР зазначили, що транспортні обмеження запровадили з метою забезпечення будівництва готелю на вул. Веселій, 5.
 
«9:00 1 жовтня до 18:00 31 грудня у Львові буде перекрито рух транспортних засобів по вулиці Князя Мстислава Удатного – на ділянці від вулиці Вугільної до вулиці Веселої», – йдеться в повідомленні.
 
На цей період на місці проведення будівельних робіт буде встановлено необхідні дорожні знаки, інформаційні панно та щити огородження.
 
Зокрема, у прес-службі уточнили, що об’їзд буде здійснюватись вулицями Сянською і Мулярською. Як повідомляють в управлінні інженерного господарства ЛМР, вул. Князя Мстислава Удатного великого транспортного значення не відіграє, а відтак – ускладнень після перекриття руху бути не повинно.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», сьогодні для транспорту у Львові відкрили вул. Кульчицької. Ремонтні роботи, які проходили на цій ділянці шляху, добігли кінця.
 
Коментарі (0)