ГоловнаНовини ЖКГПодіїОголошено відкритий конкурс на дві вакантні посади членів НКРЕКП

Оголошено відкритий конкурс на дві вакантні посади членів НКРЕКП

Оголошено відкритий конкурс на дві вакантні посади членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.
Оголошено відкритий конкурс на дві вакантні посади членів  Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Таке рішення прийняла Конкурсна комісія з добору кандидатів, повідомила пресслужба Нацрегулятора.
 
Кандидати можуть подавати свої пакети документів з 6 листопада до 20 грудня 2019 року (якщо документи відправляють поштою — то не пізніше 15 грудня).
 
Документи, відправлені поштою пізніше 15 грудня 2019 року, приймаються лише у випадку, якщо вони надійшли до 22 грудня 2019 року включно.
 
Нагадаємо, раніше два члени Нацрегулятора Олександр Формагей та Євген Магльований подали у відставку. Президент Володимир Зеленський задовольнив їхні заяви та призначив до комісії чотирьох тимчасових членів.
 

З появою нового кворуму Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг переобрала голову: комісію очолив тимчасово призначений президентом Володимиром Зеленським строком на три місяці Валерій Тарасюк. 

 
Коментарі (0)