ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024О.Гончарук:«Ми не хочемо перетворювати підготовку до опалювального сезону на політичне шоу»

О.Гончарук:«Ми не хочемо перетворювати підготовку до опалювального сезону на політичне шоу»

Тому Кабінет міністрів України створив спеціальну робочу групу, яка має розв'язувати проблеми у підготовці до опалювального сезону.
Прем'єр-міністр Олексій Гончарук констатує, що старт опалювального сезону в Україні проходить складно. Тому Кабінет міністрів України створив спеціальну робочу групу, яка має розв'язувати проблеми у підготовці до опалювального сезону.
 
Про це розповів прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.
 
"У нас останній тиждень підготовки до опалювального сезону. Сьогодні ми на Уряді багато часу приділили обговоренню проблем, пов'язаних з цією важливою подією. Опалювальний сезон у нас традиційно стартує складно, багато підприємств мають борги, судові справи, хтось не може отримати номінацію від Нафтогазу, щоб отримати газ. Усі ці питання обговорювали", — сказав Гончарук.
 
Він зазначив, що низка інших міст можуть залишитися без опалення через заборгованість за газ перед Нафтогазом, особливо місто Сміла. КП "Смілакомунтеплоенерго" має заборгованість за договором про реструктуризацію боргів у розмірі 2,587 млн грн. 
 
"Ми хочемо не перетворювати буденну подію — підготовку до опалювального сезону — на політичне шоу. Ми поставили собі завдання, щоб жодна людина не залишилася без тепла. Люди не мають відповідати за безхазяйність окремих чиновників чи функціонерів", — відзначив Гончарук.
 
За його словами, Уряд створив окрему робочу групу під головуванням міністра розвитку громад і територій Альони Бабак.
 

"Вона має дати оцінку тому, що там зараз відбувається, у найближчі дні — за два три дні — запропонувати Уряду, як вийти з тої непростої ситуації, яка там склалася", — додав Гончарук. 

 
Коментарі (0)