ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЯк вибрати архітектурну компанію

Як вибрати архітектурну компанію

При проектуванні нового будинку, у кожної фірми буде своя філософія

При проектуванні нового будинку, у кожної фірми буде своя філософія. Деякі компанії вважають за краще використовувати класичні стилі і методи, інші - підхід, який, на їхню думку, є більш революційним.

Архітектурна компанія Vr-Group дотримується своїх основних принципів, а також може адаптуватися до конкретних потреб кожного зі своїх клієнтів. Коли ви почнете проводити співбесіду з різними фірмами, то дізнаєтесь, що наш підхід до дизайну сумісний з вашими особистими цілями.

Питання, які слід задавати при виборі архітектурної компанії

  1. Чому саме цей проект вас цікавить?
    Найбільш очевидна причина, по якій потенційна архітектурна компанія захоче працювати з вами, полягає у вигідності для їх бізнесу. На додаток до цього очевидного факту ви також маєте переконатися, що проект, який ви пропонуєте, - це те, в чому команда дійсно розбирається. Це питання допоможе вам відчути себе більш впевнено в остаточному рішенні.

  2. Скільки часу ви можете присвятити цьому проекту?
    Процес проектування - те, що обов'язково вимагатиме багато часу. Переконатися, що команда повністю доступна. Це абсолютно необхідно для отримання остаточних результатів, на які ви сподіваєтеся.
  3. Які етапи вашого процесу проектування?
    Не існує єдиного «правильного» способу спроектувати або реконструювати будівлю. Однак, коли справа доходить до вашого конкретного проекту, ймовірно, є деякі підходи до процесу, які будуть більш ефективними за інші. Запитавши команду про різні етапи звичайного процесу, ви зможете краще зрозуміти, що буде задіяно на цьому шляху. Це також допоможе вам відрізнити кращі фірми від більш посередніх.

  4. Які послуги може надати ваша архітектурна компанія?
    Перш ніж приймати остаточні рішення, вам потрібно буде порівняти різні типи послуг, які може надати кожна потенційна компанія. Іноді вважають кращою фірму зі специфічною спеціалізацією, а інші - з більш широким набором можливостей.

  5. Чи можу я побачити кілька прикладів вашої роботи?
    Очевидно, що задавати питання - дуже хороший спосіб зрозуміти, які фірми ви розглядаєте. Але, природно, найкращий спосіб визначити команду, найбільш сумісну з вашим баченням, - попросити показати кілька реальних зразків їх роботи.

Можливість побачити портфоліо не тільки продемонструє, на що здатна потенційна фірма, але і допоможе вам бути більш впевненим у своєму рішенні, знаючи, що у них є досвід, необхідний для виконання роботи. Крім того, час, витрачений на вивчення зразків, також може надихнути вас і допомогти зрозуміти діапазон доступних вам варіантів.

Важливий фактор - рівень особистої участі, його потрібно врахувати протягом всього проекту. Деякі компанії схильні до того, щоб клієнти активно брали участь в реалізації проекту. Інші вважають за краще використовувати більш «мимовільний» підхід і мати свободу застосовувати власний творчий досвід. Ви обов'язково знайдете команду, яка зможе адаптуватися.

Пам’ятайте!

Кращі архітектурні компанії - ті, які можуть не тільки заздалегідь скласти хороший план проектування, але і адаптують до потреб клієнтів.

 
Коментарі (0)