ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняОГТСУ виграв суд проти Мелітопольгазу за неналежне виконання договору транспортування газу

ОГТСУ виграв суд проти Мелітопольгазу за неналежне виконання договору транспортування газу

Оператором газотранспортної системи України вже подано позови до суду на Мелітопольгаз, а також Тернопільміськгаз, Донецькоблгаз, Луганськгаз, Херсонгаз, Уманьгаз, Кіровоградгаз, Київоблгаз та Вінницягаз
Оператором газотранспортної системи України вже подано позови до суду на Мелітопольгаз, а також Тернопільміськгаз, Донецькоблгаз, Луганськгаз, Херсонгаз, Уманьгаз, Кіровоградгаз, Київоблгаз та Вінницягаз, про це повідомила пресслужба ОГТСУ.
 
"Господарський суд Запорізької області задовольнив позовні вимоги Оператора ГТС України до ПрАТ "Мелітопольгаз" за неналежне виконання договору транспортування газу, а саме  - за несплату коштів за балансування газу в системі магістральних газопроводів (негативні небаланси) в розмірі 9,6 млн грн основної заборгованості, а також 459 тис. грн пені, 74 тис. грн трьох відсотків річних і 131 тис. інфляційних втрат", - йдеться у повідомленні.
 

"Оператор ГТС України й далі відстоюватиме інтереси компанії та порядку на ринку в правовому полі, використовуючи всі наявні інструменти. Фінансова стабільність Оператора - це гарантія подальшого позитивного розвитку ринку газу в Україні. Це також наш внесок в економічну стабільність держави та наповнення державного бюджету", - сказав генеральний директор ОГТСУ Сергій Макогон. 

 
Коментарі (0)