ГоловнаКоментаріПодіїО.Кубраков: "Через затримання заступника міністра перевірять усі чинні проєкти Мінрегіону"

О.Кубраков: "Через затримання заступника міністра перевірять усі чинні проєкти Мінрегіону"

Кабінет міністрів своїм рішенням у неділю, 22 січня, звільнив підозрюваного в отриманні хабаря Василя Лозінського з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури
Кабінет міністрів своїм рішенням у неділю, 22 січня, звільнив підозрюваного в отриманні хабаря  Василя Лозінського з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури. 
 
Про це написав глава Міністерства Олександр Кубраков на своїй сторінці у Facebook.
 
Співробітники НАБУ і САП викрили злочинне угруповання, яке займалося розкраданням бюджетних коштів, до складу якого входив заступник міністра. Його затримали під час отримання хабара у розмірі 400 тисяч американських доларів. Чиновник нібито мав посприяти у схемі із закупівлею обладнання та техніки.
 
"Наприкінці грудня розпочався і досі триває процес ліквідації Міністерства розвитку громад та територій та створення нового об'єднаного Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України та бази Мінінфраструктури. При ухваленні кадрових рішень у новому міністерстві ми керувалися необхідністю збереження інституційної пам'яті, але очевидно, що не такої", - нагадав Кубраков.
 
Через затримання заступника міністра він доручив перевірити усі чинні проєкти Мінрегіону, у тому числі за бюджетні кошти, кошти міжнародних фінансових установ та проєктів технічної допомоги.
 
Коментарі (0)