ГоловнаКоментаріВодопостачанняО.Кучеренко:«Підвищення в Києві тарифу на воду на 50% не можна обґрунтувати зростанням електроенергії»

О.Кучеренко:«Підвищення в Києві тарифу на воду на 50% не можна обґрунтувати зростанням електроенергії»

Підвищення в Києві тарифу на водопостачання та водовідведення майже на 50% не можна обґрунтувати зростанням вартості електроенергії і паливно-мастильних матеріалів
Підвищення в Києві тарифу на водопостачання та водовідведення майже на 50% не можна обґрунтувати зростанням вартості електроенергії і паливно-мастильних матеріалів, це в ефірі телеканалу NEWSONE заявив екс-міністр з питань ЖКГ Олексій Кучеренко.
 
«Можу вам сказати, що ніяка електроенергія і паливно-мастильні матеріали в півтора рази подорожчати відразу не можуть. Це нісенітниця. Будь-яка монополія може намалювати будь-який план і обгрунтувати будь-які тарифи», - сказав екс-міністр з питань ЖКГ Олексій Кучеренко.
 
Олексій Кучеренко вважає, що таким чином київська влада і ПрАТ «АК «Київводоканал» перевіряють реакцію киян - «якщо вони звикли, що їх «доять», тоді їх потрібно «доїти», якщо ж вони проти цього - значить потрібно робити якісь альтернативні кроки».
 
Так само Олексій Кучеренко нагадав, що три місяці тому ПрАТ «АК «Київводоканал» намагалося обґрунтувати підвищення тарифів на 20%, але зараз спостерігає різкий стрибок майже до 50%.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
10 Червня 2018 p. 21:44
Не тарифи і ціни зростають, а знецінюються українські гроші - лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів.-------------------------------------------------------------- Нехай у вас є певна сума гривень, за яку ви можете купити певну кількість товару або послуг. Ви не витратили ці гроші з метою економії, пройшов деякий час, ціни зросли і з"ясувалося, що тепер за ці гроші ви можете купити лише частину від попередньої кількості товару або послуг. Фактично це означає, що за час вашої затримки з покупкою вас просто-напросто обікрадено. ----------------------------------------------------------------------Знецінення національних грошей, тобто інфляція, - це не що інше як грабунок людей владою тієї держави, яка провадить таке знецінення.