ГоловнаКоментаріЕлектроенергетикаО.Кучеренко:«Практично всі проблеми енергоринку пов’язані з ім’ям конкретної людини — члена НКРЕКП»

О.Кучеренко:«Практично всі проблеми енергоринку пов’язані з ім’ям конкретної людини — члена НКРЕКП»

Дії членів НКРЕКП, є причиною енергетичної кризи та заборгованості на енергоринку на кілька мільярдів - О. Кучеренко
Дії членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, є причиною енергетичної кризи та заборгованості на енергоринку на кілька мільярдів.
 
Про це написав народний депутат України, перший заступник комітету з питань енергетики та ЖКП Олексій Кучеренко на своїй сторінці в Facebook.
 
«Практично всі проблеми нашого енергоринку, борги перед «Енергоатомом», шалені спекуляції та заробітки «бариг» пов’язані з ім’ям конкретної людини — члена НКРЕКП Дмитра Коваленка. Саме він є автором і організатором прийняття Правил роботи енергоринку, завдяки яким сьогодні заганяється в борги «Енергоатом» та наживаються «бариги». Саме з його ім’ям пов’язана безконтрольна видача компанією «Укренерго» технічних умов на приєднання непотрібних «сонячних станцій», за що тепер будемо платити ми разом з вами», — написав Кучеренко.
 
Парламентар також зазначив, хто лобіював призначення Коваленка членом НКРЕКП, та як близькі до цього лобіста компанії заробили на «торгівлі повітрям» завдяки запровадженим регулятором новим Правилам роботи енергоринку.
 
«Тримається він на посаді завдяки одному депутату Г., який більше всіх сьогодні волає про енергетичну кризу, який її по суті і створив і який заробив на ній величезні суми протягом останніх 5 місяців», — написав Кучеренко.
 
Депутат також нагадав, що неодноразово звертався до правоохоронців щодо зловживань на ринку електроенергії, проте вони на звернення не реагують.
 

«Мене дивує позиція СБУ, яка давно знає всі ці схеми, але продовжує ганятися за дрібним бізнесом та підприємцями. Всі звернення написано, всі документи додано. Лишається маленьке питання — чи здатні правоохоронці на це відповідно відреагувати», — написав Кучеренко. 

 
Коментарі (3)
Коля Пухов
06 Червня 2020 p. 00:16
Відключення гарячого водопостачання під час епідемії - це надто небезпечно, і може призвести до збільшення кількості захворівших. --------------------------------Дочекайтесь хоча б липня, адже на вулиці зараз досить холодно. Гарантовано від холодної води почнуться застуди, які тільки посилять епідемію.
Коля Пухов
14 Червня 2020 p. 21:59
У спекотну погоду замість гарячої води можна подавати у крани теплу воду. І мабуть ніхто скаржитись не буде, навіть якщо за неї будуть брати плату, як за гарячу. Це все-таки краще, ніж відключення .
Коля Пухов
14 Червня 2020 p. 22:09
Якщо замість гарячої води пустять теплу, то постачальник зекономить на підігріві газ, а споживач нічого не програє (на відміну від повного відключення).