ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоОкупанти вже зруйнували близько 4500 будинків і майже 400 навчальних закладів

Окупанти вже зруйнували близько 4500 будинків і майже 400 навчальних закладів

Під час війни проти України російський агресор знищив близько 4500 житлових будинків, близько 100 підприємств, близько 400 навчальних закладів і 150 закладів охорони здоров’я
Під час війни проти України російський агресор знищив близько 4500 житлових будинків, близько 100 підприємств, близько 400 навчальних закладів і 150 закладів охорони здоров’я, про це повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад та територій України.
 
Міністр зазначив, що остаточний підрахунок інфраструктурного збитку можна буде зробити після припинення військових дій і розмінування територій. Він також додав, що, за попередніми оцінками, втрати можуть досягати десятків мільярдів доларів. І ця сума, на жаль, зростає щодня.
 
У міністерстві зазначили, що Уряд працює над планом відновлення країни. 
 
“Ми вже спростили процедури імпорту будівельної продукції, необхідної для відновлення зруйнованої інфраструктури. Фактично робимо іншу дерегуляцію в цьому напрямку, але для того, щоб починати фізичні роботи з точки зору відновлення, нам потрібно насамперед розмінування територій, очищення об’єктів, які зазнали руйнувань”, – говориться у повідомлені.
 

Також зазначино, що для відновлення українських міст будуть залучатися провідні українські та міжнародні фахівці. 

 
Коментарі (0)