ГоловнаНовини ЖКГПодіїОмелян заявив що «щасливий через звільнення Балчуна»

Омелян заявив що «щасливий через звільнення Балчуна»

Розслідування діяльності колишнього керівника ПАТ «Укрзалізниц» Войцеха Балчуна вже проводиться, є маса фактів зловживань та фактів впливу політичних кримінальних угрупувань на роботу «Укрзалізниці»
Розслідування діяльності колишнього керівника ПАТ "Укрзалізниц" Войцеха Балчуна вже проводиться, є маса фактів зловживань та фактів впливу політичних кримінальних угрупувань на роботу "Укрзалізниці", це в інтерв'ю журналістам повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.
 
На питання журналістів, чи планується проведення розслідування діяльності Войцех Балчуна, міністр інфраструктури відповів:
 
"Безумовно, вони йдуть, але тут не проблема в самому Балчуні персонально. Проблема в тому, що в нас є маса фактів зловживань, маса фактів впливу політичних кримінальних угрупувань на роботу "Укрзалізниці" на цьому ми повинні поставити крапку, тому що "Укрзалізниця" може бути локомотивом української економіки. Ми бавимося з вогнем. Це компанія, яка формує 5% ВВП держави. Це не жарти", - сказав міністр.
 
Він також зазначив, що "щасливий через звільнення Балчуна".
 
Войцех Балчун не перебував на робочому місці  голови ПАТ "Укрзалізниця" 132 дні із 248-ми офіційних робочих днів. Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар Генерального прокурора України Лариса Сарган.

"Голова правління тривалий період на робочому місці не перебував (87 днів зі 145 робочих у 2016 р. та 45 зі 103 у 2017 р.). Слідством встановлено, що від виконання своїх безпосередніх обов'язків В.Балчун фактично самоусунувся, ефективне керівництво не здійснював, що негативно позначилося на діяльності товариства та стані законності на залізничному транспорті загалом," - написала прес-секретар Лариса Сарган. 

 
Коментарі (0)