ГоловнаНовини ЖКГПодіїОнлайн трансляція дебатів кандидатів в мери Києва

Онлайн трансляція дебатів кандидатів в мери Києва

Сьогодні заплановано проведення дебатів між кандидатами у мери Києва - Бориславом Березою та Віталієм Кличко. «Україна Комунальна» пропонує преглянути онлайн трансляцію зустрічі.

Наприкінці жовтня в Україні, окрім Автономної республіки Крим та окремих районів Донецької та Луганської областей, відбулися вибори міських, селищних та сільських голів та депутатів місцевих рад. Тепер в багатьох великих містах та обласних центрах належить провести другий тур «мерських» виборів. Не виняток і столиця.

Варто зауважити, що складна соціально-економічна ситуація та відсутність результатів реформ призвели до того, що збільшити свої електоральні здобутки у жовтні 2015 року в порівнянні з парламентськими виборами 2014 року, вдалося лише тим політичним силам, які гостро критикували дії центральної влади. При цьому досить часто можна було почути явно популістські гасла як від опозиціонерів, так і від провладних партій: від «Справедливих тарифів» до «Каналізуємо село» і «Відновимо безкоштовні аналізи».

Таким чином, другий тур «мерських» виборів дуже важливий. Ми повинні враховувати всі «за» і «проти» кожного з кандидатів, оскільки від того, хто стане очільником міста залежатиме, як воно розвиватиметься, чи покращуватиметься житлово-комунальне господарство, інфраструктура міста, якість надання тих чи інших послуг, тощо.

Тож, пропонуємо сьогодні о 19:30 переглянути онлайн-трансляцію дебатів кандидатів на пост голови Київської міської державної адміністрації – Борислава Берези та Віталія Кличка.

Редакція «України Комунальної» сподівається, що у ході цієї зустрічі проллється чимало світла на проблеми міста і усі небайдужі зроблять правильний вибір.

 
Коментарі (2)
Читатель2
11 Листопада 2015 p. 20:06
Вопрос от Антона Подлуцкого, до вчерашнего дня главреда РБК- зачёт!!! Вопрос заранее подготовленный. Подлуцкий пиарит за бабло Березу. Разводят нас, как говорил покойный Чечетов "как котят". Противно. Б*я.
Олена1
12 Листопада 2015 p. 12:03
Пора возвращать строчку "против всех"