ГоловнаОпалювальний сезонОпалювальний сезон 2024-2025Опалення львівських будинків розпочнеться раніше

Опалення львівських будинків розпочнеться раніше

З понеділка у Львові в окремих закладах розпочинають подавати тепло. Зокрема, таке рішення було прийнято через погодні умови.

Місто Львів планує розпочати опалювальний сезон раніше, ніж зазвичай. Через низьку температуру повітря, з понеділка планують розпочати подавати тепло в заклади освіти та охорони здоров’я. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, за словами міського голови Львова Андрія Садового, з з 30 вересня розпочинається опалювальний сезон для садочків, шкіл, закладів охорони здоров’я. А з 1 жовтня тепло подається до житлових будинків міста.

Нагадаємо, 26 вересня у Львові підприємства теплоенергетики почало обігрів чотирьох установ, зокрема, обласної клінічної лікарні, оранжереї національного університету імені Франка, державного комунального будинку дитини та санаторної школи-інтернату. Опалення в цих закладів подається відповідно до їх письмових звернень.

Львівські тепловики запевняють, що готові обігрівати всі освітні та медичні заклади обласного центру, якщо надійдуть відповідні заявки.

Як повідомляла «Україна Комунальна», початок опалювального сезону у столичних дитсадках та пологових будинках розпочнуть завчасно. Цьому посприяє середньодобова температура, яка не підніматиметься вище 8 градусів.

До того ж, за інформацією ПАТ «Київенерго», станом на 27 вересня до опалення вже підключено 10 лікарняних закладів.

 
Коментарі (0)