ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Опалення столиці стає проблематичним

Опалення столиці стає проблематичним

У столиці майже чотири десятка споживачів залишилися без централізованого опалення та гарячого водопостачання. Найбільше відключень у Подільському районі.

Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, які знаходяться на балансі «Київенерго», станом на сьогодні тимчасово без централізованого опалення  залишається 29 споживачів, без гарячого водопостачання - 37.  Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

Всього 13 грудня без ЦО або (та) ГВП залишається 39 споживачів. Серед них 1 в Дарницькому, 9 — в Деснянському, 4 — в Оболонському, 24 — Подільському, 1 — в Шевченківському районах.

Наразі ліквідацією цих пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

За минулу добу на тепломережах компанії в результаті усунення 42 пошкоджень підключено 210 споживачів.

Нагадаємо, ПАТ «Київенерго» постачає теплову енергію 75% споживачів Києва. Централізоване опалення споживачам міста також забезпечують відомчі та приватні котельні.

 
Коментарі (0)