ГоловнаКиївські будніОпалювальний сезон 2023-2024Опалювальний сезон для населення у Києві завершується 6 квітня

Опалювальний сезон для населення у Києві завершується 6 квітня

Опалювальний сезон у Києві завершується 6 квітня, проте лікарні, школи, дитсадки будуть відключатись лише за їх індивідуальними заявками.
Опалювальний сезон у Києві завершується 6 квітня, проте лікарні, школи, дитсадки будуть відключатись лише за їх індивідуальними заявками. 
 
Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв. 
 
Після завершення сезону, з 8 квітня КП "Київтеплоенерго" розпочинає підготовку до наступного опалювального сезону - заміну аварійних трубопроводів.
 
За словами Пантелеєва, КП замінить понад 130 км аварійних трубопроводів на нові - попередньоізольовані з аварійною сигналізацією.
 

"Вони значно скоротять теплові втрати і ми можемо надовго забути про аварії на цих територіях", - заявив чиновник. - "У фокусі модернізації - Троєщина, Святошино, Оболонь, Борщагівка та інші мікрорайони". 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
06 Квітня 2019 p. 00:23
У неопалювальні півроку гарячої води немає, а у інші півроку - у кранах кипяток, причому під потужним тиском. Тобто півроку керманичі створюють населенню великі незручності, а інші півроку - велику небезпеку (враховуючи можливий порив труби з окропом). А чому б не зробити просто теплу воду, але цілий рік , без перерв? Це, доречі, і для держави було б вигідно, адже і за теплу воду можна брати плату, як за гарячу. Це все-таки було би краще, ніж те , що є зараз.