ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Опалювальний сезон для сумчан почнеться на наступному тижні

Опалювальний сезон для сумчан почнеться на наступному тижні

Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення розпочати опалювальний сезон у житловому фонді та загальноосвітніх навчальних закладах міста з вівторка, 17 жовтня
Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення розпочати опалювальний сезон у житловому фонді та загальноосвітніх навчальних закладах міста з вівторка, 17 жовтня, повідомляє прес-смлужба Сумської міської ради.
 
Ухвалюючи таке рішення, члени комісії керувались прогнозом синоптиків. Також зважили на те, що протягом трьох вихідних днів школи не працюватимуть. До того ж, на свята сумчани можуть виїхати з міста, тож у разі аварійних ситуацій комунальники не зможуть потрапити до осель.
 

Зваживши на усю отриману інформацію, члени міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалили рішення розпочати опалювальний сезон для житлового сектору та шкіл із вівторка, 17 жовтня. Тепло до осель містян подаватимуть традиційно за графіком упродовж п’яти днів. 

 
Коментарі (0)