ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Опалювальний сезон на Миколаївщині під загрозою

Опалювальний сезон на Миколаївщині під загрозою

Борг Миколаївоблтеплоенерго за спожитий газ складає 201 млн гривень та ця заборгованість не виникла раптово. Борги у підприємства з’явились у 2016-му і з кожним роком ситуація погіршувалась
Близько двох місяців залишилось до старту опалювального сезону. Більшість постачальників тепла кожного року заздалегідь готуються до початку холодів.
 
Але є такі, що роками накопичують борги і ставлять під загрозу вчасний початок опалювального сезону. На жаль, одним з таких підприємств є Миколаївоблтеплоенерго, про це повідомила пресслужба НАК "Нафтогаз Україна".
 
"Наразі борг Миколаївоблтеплоенерго за спожитий газ складає 201 млн гривень та ця заборгованість не виникла раптово. Борги у підприємства з’явились у 2016-му і з кожним роком ситуація погіршувалась", говориться у повідомлені компанії.
 

Рік тому суд вирішив стягнути 65,2 млн грн. боргу з Миколаївоблтеплоенерго. При цьому суд чотири рази подовжував для підприємства термін сплати боргу. Але керівництво підприємства боргову ситуацію не виправило і державний виконавець наклав арешт на рахунки компанії. 

 
Коментарі (0)