ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Опалювальний сезон продовжується у чотирьох областях

Опалювальний сезон продовжується у чотирьох областях

Майже всі області України вже прозвітували про завершення опалювального сезону. Досі подається тепло лише у чотири області.

У 20 областях України вже завершився опалювальний період. Про це повідомляє оперативно диспетчерська служби Мінрегіону.

«Вінницька, Волинська, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська,   Одеська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Херсонська, Хмельницька,  Черкаська, Чернівецька, Чернігівська  області прозвітували про завершення опалювального періоду» - йдеться у повідомленні.

Таким чином, наразі триває опалювальний період в Сумській, Харківській, Донецькій, Дніпропетровській областях.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Мінрегіоном підготовлено проект розпорядження щодо підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2014/2015 років.

За словами фахівців, у Міністерстві вже розпочато роботу щодо узагальнення планових показників з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до опалювального сезону 2014/15 років. Зокрема, це комплексна підготовка житлового фонду, об’єктів теплопостачання, водопровідно-каналізаційного та дорожньо-мостового господарства.

 
Коментарі (1)
Daimond
04 Квітня 2014 p. 11:38

Может в Луганской области отопительный сезон и закончили, но в самом Луганске отопление пока ещё подают. Повода к его завершению пока ещё нет