ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Опалювальний сезон у столиці розпочнеться 25 жовтня

Опалювальний сезон у столиці розпочнеться 25 жовтня

Опалювальний сезон у столиці розпочнеться 25 жовтня. На повний запуск системи теплопостачання, за технологією, потрібно 7-10 днів.
Опалювальний сезон у столиці розпочнеться 25 жовтня. На повний запуск системи теплопостачання, за технологією, потрібно 7-10 днів. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив в ефірі радіо «Київ».
 
«Наступний тиждень уже буде холодним, тому післязавтра розпочинаємо запуск системи опалення. Наша система теплопостачання – найбільша в Європі і для того, щоб вона запрацювала на повну потужність, технологічно нам потрібно приблизно 10 днів. А починаємо опалювальний сезон 25 жовтня», – сказав Віталій Кличко.
 
Мер додав, що комунальне підприємство «Київтеплоенерго» цього року замінило понад 80 км зношених тепломереж і роботи тривають.
 
Також здійснили заміну і ремонт 1,5 тисячі одиниць обладнання на ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6.
 

Мер повідомив, що договори на закупівлю газу з НАК «Нафтогаз» підписані. І КП «Київтеплоенерго» отримало відповідні номінації на газ. 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
24 Жовтня 2019 p. 18:19
Сьогодні з ранку нова пакость від "Євро-Реконструкції": крім того, що опалення досі немає, вони на додачу ще й відключили гарячу воду...
Коля Пухов
24 Жовтня 2019 p. 18:34
"Нам не треба опалення, включіть гарячу воду", - кричать люди на вулиці, але клички-зеленські їх не чують...