ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Опалювальний сезон в Україні завершується з рекордними залишками газу у ПСГ

Опалювальний сезон в Україні завершується з рекордними залишками газу у ПСГ

Опалювальний сезон 2018/2019 рр. в Україні завершується з рекордними залишками газу у підземних газосховищах у порівнянні з попередніми періодами
Опалювальний сезон 2018/2019 рр. в Україні завершується з рекордними залишками газу у підземних газосховищах порівняно з попередніми періодами, про це повідомила прес-служба НАК «Нафтогаз України».
 
"В українських підземних сховищах газу близько 8,8 млрд куб. м. За останній тиждень обсяги газу зменшились на 79 млн куб. м. Судячи з прогнозу погоди, ми завершуємо опалювальний сезон з рекордними залишками газу у сховищах порівняно з попередніми періодами", - говориться у повідомлені компанії.
 
Також у НАК «Нафтогаз Україна» порадили українцям звертатися до голови ОСББ або до ЖЕО, щоб відключили опалення, аби «в квартирах не було Сахари і опалення повітря не відображалось додатковими цифрами у платіжках».
 

"Попереду нас чекає складна зима 2019/2020 рр. Чим більше газу збережемо зараз, тим легше буде підготуватися до наступного сезону", - вказали у компанії. 

 
Коментарі (0)