ГоловнаНовини ЖКГПодіїОперативна інформація щодо ліквідації наслідків складних погодних умов на ранок 9 січня 2017р

Оперативна інформація щодо ліквідації наслідків складних погодних умов на ранок 9 січня 2017р

Оперативна інформація щодо ліквідації наслідків складних погодних умов станом на 11 годину 9 січня 2017 року
На дорогах державного, регіонального значення, заторів не зафіксовано.
 
Звернення громадян, які отримали обмороження в заторах, не зафіксовано
 
Протягом минулої доби для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг на території України залучено 2 тис. 59 од. тех. та 2 тис. 640 чол. з яких від Укравтодору залучено 2 тис. 173 од. техніки та 2 тис.620 чол.,від ДСНС 12 од. тех. та 45 чол. о/с.
 
Підрозділами ДСНС з 4 січня вивільнено із снігових заметів 1 тис. 482 автомобілі, в яких перебувало 3 тис. 887 осіб.
 
Щодо введення обмежень:
 
Вінницька область
 
З 8 січня обмежено рух для вантажних, великовагових, великогабаритних транспортних засобів на автодорозі Житомир-Могилів-Подільський (дільниця від м. Вінниця до м. Могилів-Подільський).
 
Івано-Франківська область
 
З 8 січня з 21 год. в зв’язку з очікуванням погіршення погодних умов та для недопущення ускладнення руху автотранспорту,тимчасово вводиться обмеження руху великовагового автотранспорту на слідуючих автодорогах Державного значення: Мукачеве-Львів (межа Івано-Франківської області), Татарів – Кам’янець Подільський (від с. Татарів до с. Яблунів), Долина-Хуст (Вишківський перевал).
 
Львівська область
 
З 22 год. 8 січня в зв’язку з очікуванням погіршення погодних умов та для недопущення ускладнення руху автотранспорту тимчасово обмежено рух для вантажних транспортних засобів на автодорозі Мукачеве - Івано Франківськ – Рогатин – Львів (від м. Львів до межі з Івано-Франківською областю).
 
Одеська область
 
З 8 січня на автодорогах загального користування залишається обмеженим рух усіх транспортних засобів, крім слідуючих доріг- кільцева дорогам. Одеса, - автодорога М-15 Одеса-Білгород Дністроваський – Монаши (від м. Одеса до Білгород Дністровського), М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на межі Одеської та Миколаївської областей), автодорога М-27 Одеса-Чорноморськ (Іллічівськ), де обмежено рух великовагових транспортних засобів.
 
За інформацією Мінінфраструктури залізничні вокзали та аеропорти працюють в звичайному режимі.
 
Залишаються знеструмленими 5 населених пунктів у двох областях, а саме:Одеській – 4 н.п. (2 частково), Херсонській –1 н.п. До відновлення енергопостачання залучено бригади обленерго.
 
Коментарі (0)