ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГОпубліковані середньозважені тарифи на тепло в Україні

Опубліковані середньозважені тарифи на тепло в Україні

Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України опублікувало так звані середньозважені тарифи на тепло, яке виробляється з використанням газу

Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України опублікувало так звані середньозважені тарифи на тепло, яке виробляється з використанням газу, а також ціни на теплопостачання - транспортування та постачання теплової енергії споживачам.

Щорічно раз в квартал Держагентство з енергоефективності та енергозбереження України до 25 числа останнього місяця в кварталі оголошує так звані середньозважені тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу - як для населення, так і для бюджетних організацій.

З урахуванням цих розрахунків, органи місцевого самоврядування можуть встановлювати підприємствам ціни на тепло з поновлюваних джерел енергії на рівні 90% від середньозважених тарифів.

"Законом України про стимулювання виробництва тепла з відновлюваних джерел введена спрощена і прозора процедура встановлення тарифів на тепло" не з газу ", - йдеться в заяві Держагентства з енергоефективності.

Середньозважені ціни на тепло в Україні і тарифи на теплопостачання станом на 22.12.2017 (по областям і окремо для Києва):

 

 
Коментарі (0)