ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняОРДО заборгувала за воду близько 2,8 млрд гривень

ОРДО заборгувала за воду близько 2,8 млрд гривень

В Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації переконані, що наявний тариф за постачання води в окремі райони Донеччини є економічно необґрунтованим.

В Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації переконані, що наявний тариф  за постачання води в окремі райони Донеччини є економічно необґрунтованим.

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявляє, що борг за постачання води в окремі райони Донецької області становить 2.8 млрд грн, незважаючи на дію значно нижчого тарифу.

Про це написав Павло Жебрівський на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок за підсумками зустрічі з директорами філій комунального підприємства "Вода Донбасу".

"Якщо на контрольованій території тариф становить близько 30 гривень, то на окупованій - досі 7 гривень, який є взагалі економічно необґрунтованим, але й за такими цінами не платять: заборгованість становить близько 2.8 млрд гривень", - зазначив Жебрівський.

За його словами, потрібно підвищувати рівень заробітної плати на підприємстві, а для цього потрібні реконструкція, зменшення витрат і енергоємності.

"Задоволений загальним настроєм зустрічі: керівники філій налаштовані на результат, незважаючи на складності, з якими вони стикаються. Тому їхні зусилля заслуговують на повагу та всебічну підтримку", - резюмував П.Жебрівський.

Нагадаємо, на початку березня у результаті прориву водоводу припинилося водопостачання до окупованих бойовиками Докучаєвська, Оленівка та прилеглих селищ на Донеччині.

Дещо раніше, у результаті бойових дій на Донецькій фільтрувальної станції сталося коротке замикання, через що мешканці Донбасу тимчасово залишилися без води.

 
Коментарі (0)