ГоловнаНовини ЖКГЖитлоОренда житла у Києві не подорожчає

Оренда житла у Києві не подорожчає

Оренда квартир та невеликих приміщень нежитлового фонду у столиці не зростатиме найближчим часом. У цьому переконані експерти місцевого ринку нерухомості.

У Києві за квартал ціна оренди квартир знизилася майже на 30 доларів і не підвищиться до кінця року. Такий прогноз зробив директор одного зі столичних агентств нерухомості Галина Мельникова, - повідомляє «ГолосUA».

Експерт зазначила, що найбільш доступними орендованими об'єктами стали однокімнатні квартири переважно готельного типу на масиві Південна Борщагівка, Воскресенка, Райдужний, Троєщина, а також невеликі приміщення нежитлового фонду до 40 кв. м, призначені для представництв дрібного і середнього бізнесу, розташовані в Голосіївському, Оболонському та Подільському районах, які можна було орендувати в середньому за 200 доларів в місяць.

«Хочеться відзначити, що тенденції до подорожчання вартості оренди до кінця поточного року не передбачається навіть на тлі високого попиту», - спрогнозував експерт.

При цьому маркетологи зазначають, що за період з 6 серпня по 5 листопада 2014 року середня вартість оренди 1-3 кімнатних квартир у Києві знизилася на 5,54% або 26 доларів і становить 443 долара на місяць.

Найдешевшим залишається Дніпровський район, де середня ціна оренди 1-кімнатної квартири складає 272 долари на місяць, найдорожчим - Печерський район, де 1-кімнатна квартира обійдеться в 445 доларів на місяць.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за минулий тиждень у деяких основних містах України ціни на житло дещо змінилися.

 
Коментарі (0)