ГоловнаНовини ЖКГПодіїОрганізатори Євробачення показали проект сцени для проведення конкурсу в Києві

Організатори Євробачення показали проект сцени для проведення конкурсу в Києві

На офіційному сайті Євробачення опублікували проект сцени для проведення пісенного конкурсу в Києві. Автор проекту - німецький дизайнер Флоріан Відер.
На офіційному сайті Євробачення опублікували проект сцени для проведення пісенного конкурсу в Києві. 
 
"Сьогодні ми показуємо вам тизер дизайну сцени для Києва", - повідомляється на сайті.
 
Автор проекту - німецький дизайнер Флоріан Відер, який також розробив Євробачення у Дюссельдорфі, Баку та Відні.
 
Концепція має форму кола і відображає тему конкурсу цього року - "Святкуючи різноманітність". Дизайн символізує перетворення України в центр Європи. Сцена дозволяє глядачам бути настільки близько до виконавців, наскільки це можливо. 
 
Раніше в Києві провели жеребкування учасників півфіналів пісенного конкурсу "Євробачення-2017". 
 
Вчора Києву офіційно передали символічний ключ від пісенного конкурсу "Євробачення". "Ключ" меру Києва Віталію Кличку передала президент міської ради торішнього господаря конкурсу – Стокгольма – Єва-Луїза Ерландссон.
 
 

Євробачення-2017 приймають в Україні завдяки українській співачці Джамалі, яка в травні 2016 р. перемогла з піснею "1944". Конкурс прийме Київ. Євробачення пройде в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ) на лівому березі Дніпра. Півфінали відбудуться 9 та 11 травня, фінал заплановано на 13 травня. 

Щороку, музичний конкурс "Євробачення", збирає величезну кількість шанувальників біля екранів телевізорів. Цього року нам пощастило власними очима подивитись на це яскраве дійство. Адже євробачення буде проходити у Києві. Слідкуйте за головними подіями!

 
Коментарі (0)