ГоловнаВибір редакціїОСББОСББ “Франка-55” у Хмельницькому став енергоощадним

ОСББ “Франка-55” у Хмельницькому став енергоощадним

У межах програми Фонду енергоефективності «Енергодім», а також завдяки місцевим програмам та ініціативі людей будинок ОСББ “Франка-55” у Хмельницькому стає енергоощадним.
У межах програми Фонду енергоефективності «Енергодім», а також завдяки місцевим програмам та ініціативі людей будинок ОСББ “Франка-55” у Хмельницькому стає енергоощадним. Вартість на послуги теплопостачання стала нижчою у декілька разів. Про це повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад та територій.
 
ОСББ «Франка-55» брало участь у програмі «Енергодім» за пакетом Б «Комплексний». Тут здійснили ряд енергоефективних заходів, зокрема, встановили індивідуальний тепловий пункт, здійснили теплоізоляцію та часткову заміну внутрішніх теплових комунікацій та труб гарячого водопостачання, провели комплекс робіт з утеплення зовнішніх стін та заміни вікон.
 
Нагадаємо, раніше Міністерство розвитку громад та територій повідомляло, що Парламент ратифікував угоду з ЄІБ щодо кредиту у 300 млн євро на комплексну термомодернізацію громадських будівель. Також Мінрегіоном було підписано нові угоди з ЄІБ та фондом «E5P» у межах проекту «Енергоефективність громадських будівель в Україні». 
 

Йдеться про надання гранту Україні у розмірі 4 млн євро від фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P), а також грантову технічну допомогу на суму 4 млн євро від Інвестиційної платформи сусідства ЄС (NIP). 

 
Коментарі (0)