ГоловнаНовини ЖКГПодіїОСББ об'єднаються для вирішення проблем ЖКГ

ОСББ об'єднаються для вирішення проблем ЖКГ

У Львові пройде V Всеукраїнський Форум ОСББ. Планується обговорення методів та шляхів реформування галузі ЖКГ і, як результат, підписання резолюції з пропозиціями та вимогами до відповідних центральних органів влади.

«Україна Комунальна» вже не вперше є інформаційним партнером Всеукраїнського Форуму об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, який проходить у Львові. Цьогоріч захід відбудеться 23-24 жовтня вп’яте.

Близько 150  прогресивних голів ОСББ та управлінських компаній зі всієї України, а також представники місцевої та державної влади, іноземні експерти в галузі житлового господарства та представники міжнародних організацій обговорять ключові проблеми, які виникають на шляху ОСББ.

Зокрема, планується обговорення методів та шляхів реформування галузі житлово-комунального господарства України і, як результат,  підписання резолюції з пропозиціями та вимогами до відповідних центральних органів влади.

Під час першого дня Форуму буде проведено огляд усіх резолюцій, сформованих на попередніх Форумах ОСББ та аналіз: що було виконано, а що залишається досі невиконаним. Експерти у відповідних галузях та банківські установи представлять можливості фінансування багатоквартирних будинків та розкажуть про важливість проведення енергоефективних заходів в умовах зростання тарифів на житлово-комунальні  послуги.

Другий день роботи Форуму буде поділено на секції, де учасники зможуть поспілкуватись та обговорити практичні аспекти діяльності ОСББ, а також отримати поради з пошуку фінансування, обговорити необхідність створення потужного ринку  управляючих компаній, отримати корисну інформацію у проведенні енергоефективних заходів у багатоквартирних будинках.

Захід проходитиме в готелі «Дністер», вул. Матейка, 6.

Для участі у Форумі потрібна попередня реєстрація. Заявку можна заповнити тут.

Контактна особа - Назар Онуфрів, Інститут міста, тел. (032) 254-60-81, nazaronufriv@city-institute.org.

 
Коментарі (1)
ІА «Україна Комунальна»2
05 Вересня 2014 p. 16:19
Пане Романе, всі охочі мають змогу бути присутніми. Потрібно попередньо зареєструватись. Зателефонуйте Назару Онуфріву, він допоможе. 032 254 60 81