ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїОселі донеччан «відрізали» від газопостачання

Оселі донеччан «відрізали» від газопостачання

Понад тисяча абонентів Донецька наразі перебуває без газопостачання. Ремонтні роботи на пошкоджених мережах тривають, однак десь відновлення подачі газу зовсім неможливе.

У Донецьку без газопостачання знаходяться більше тисячі абонентів і 23 промислових підприємства. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької міської ради.

«На сьогодні в Донецьку залишається без газопостачання 19 багатоквартирних будинків та 425 будинків приватного сектору. Всього 1026 абонентів і 23 промислових підприємства. Через повне або часткове руйнування квартир і будинків, не можуть бути підключені до газопостачання 68 абонентів», - йдеться у повідомленні.

При цьому наголошується, що у місті тривають ремонтні роботи на пошкоджених мережах електро- і газопостачання. Аварійні бригади енергопостачальних підприємств працюють в Петровському та Куйбишевському районах міста. Фахівці ПАТ «Донецькміськгаз» відновлюють пошкоджений газопровід високого тиску в Ленінському районі.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, понад півмільйона людей залишаються без світла в результаті бойових дій у Донецькій області. Знеструмлено майже сотню населених пунктів.

 
Коментарі (0)