ГоловнаПослугиФінансування ЖКГУ Львові сотні будинків не готові до зими

У Львові сотні будинків не готові до зими

Більше 270 будинків Львова не готові до проходження опалювального сезону. У міськраді пояснюють, що найнижчий показник готовності до зими в будинків ОСББ та відомчих будинків.

У Львові до опалювального сезону не готові 227 житлових будинків. Відтак, 83% житлового фонду міста або 1348 будинків отримали акти про готовність до зими. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, зауважується, що найнижчий відсоток актів готовності в будинків ОСББ та відомчих будинків. Також не підписані акти готовності у будинків БУ КЕВ м. Львова на вул. Стрийська-Гашека-Максимовича. Найкраща ситуація у будинках ЛКП.

«Тому звертаємося до власників будинків, які ще не підготували свої будинки до зими, якнайшвидше вирішити дану ситуацію і забезпечити технічну готовність будинків до опалювального сезону», - зауважується в повідомленні.

Щодо актів готовності бюджетних установ, то із 159 закладів освіти акти готовності мають 138 споживачів, заповнено водою 21 будівлю. Із 50 закладів медицини акти мають 20 споживачів, заповнено 9 будівель.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, опалювальний сезон у Сумах на межі зриву. Причиною цього – передача житлового фонду приватним ЖЕКам, недостатні запаси палива та жахливий стан будинкових тепломереж.

 
Коментарі (0)