ГоловнаПослугиНовини ЖКГПідготовка Хмельниччини до зими вийшла на «фінішну пряму»

Підготовка Хмельниччини до зими вийшла на «фінішну пряму»

Хмельниччина завершує підготовку до опалювального сезону. Наразі, область підготувалася до роботи в осінньо-зимовий період на 90%.

В Хмельницькій області завершується процес підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 року. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.  

«Готовність до опалювального сезону становить: житлових будинків – 91,7%; об’єктів соціальної сфери – 99,6%; теплопостачання – 91,9; об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства – 91,6%», - зазначається у повідомленні.
 
Також, капітально відремонтовано 185,5 тис. м2 міських вулиць та доріг, підготовлено 201 одиницю спеціалізованої прибиральної техніки, заготовлено 36,37 тис. тонн посипочного матеріалу.
 
Під час підготовки об’єктів до зими, на Хмельниччині проведено реконструкцію 37 котелень та 78 котлів. Зокрема, 36 котелень переведено на альтернативні види палива, 29 з яких працюватимуть на дровах, пілетах та 7 на вугіллі.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  у Полтавській області комунальники завершують підготовку мереж та котелень до опалювального сезону. Житловий фонд регіону наразі до зимового періоду готовий на 95%.
 
Коментарі (0)