ГоловнаНовини ЖКГЖитлоПанельні будинки витісняє більш якісне житло

Панельні будинки витісняє більш якісне житло

Зі зростанням обсягів будівництва, в Україні зростає також і якість новобудов. Забудовники віддають перевагу монолітним будинкам.

З кожним роком в Україні будують все більш якісні будинки. Про це заявив президент Конфедерації будівельників Лев Парцхаладзе, - повідомляє «ГолосUA».

«З кожним роком культура будівництва зростає, і якість теж зростає. Раніше були панельні будинки, зараз - монолітні. Це більш безпечніше і якісне житло. Завдяки конкуренції, завдяки тому, що на ринку з'являються нові компанії, кожен розраховує швидше і побільше продати, а без якості тут не обійтися. Ринок сам диктує і контролює якість», - зазначив Лев Парцхаладзе.

При цьому він додав, що Конфедерація будівельників хоче ввести таке поняття, як «рівень надійності і якості об'єктів».

«Постараємося до Нового року запустити цей проект, бо хочемо регулювати ситуацію на ринку, адже є компанії сумлінні і недобросовісні. У кризу багато непрофесійні люди почали займатися нерухомістю», - підкреслив президент Конфедерації будівельників.

Він також констатував, що КСУ наполягає на тому, щоб організація, зареєструвавшись, за місяць не могла будувати об'єкти 4,5 категорії або багатоповерховий житловий будинок.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, ціни на житло в Україні стрімко растут. Експерти відзначають, що вирішальним фактом такої тенденції є, безпосередньо, попит.

 
Коментарі (0)