ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоПартнери нададуть технічну підтримку в реалізації проєкту енергоефективності громадських будівель - Мінрегіон

Партнери нададуть технічну підтримку в реалізації проєкту енергоефективності громадських будівель - Мінрегіон

Реалізація спільного з Європейським інвестиційним банком проєкту «Енергоефективність громадських будівель в Україні» має дозволити термомодернізувати 1000 громадських будівель
Реалізація спільного з Європейським інвестиційним банком проєкту «Енергоефективність громадських будівель в Україні» має дозволити термомодернізувати 1000 громадських будівель: дитячі садки, школи, заклади охорони здоров’я, а також об’єкти соціального, адміністративного та культурного призначення. 
 
Технічну допомогу у цьому питанні  буде надавати міжнародна компанія у сфері консалтингу NTU, про це повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад та територій України.
 
«Наразі відбулось значне підсилення команди проєкту «Енергоефективність громадських будівель в Україні». Немає сумнівів, що з допомогою команди Технічної підтримки, створеної за сприяння Європейського інвестиційного банку, ми всі разом зможемо суттєво збільшити шанси на успіх цього амбітного Проєкту – якісну термомодернізацію 1000 громадських будівель», – говориться у повідомлені.
 
Відтак міжнародна компанія, що була обрана консультантом з Технічної допомоги, зокрема, забезпечить підтримку: 
  • малих і середніх міст у співпраці з «Угодою мерів»;
  • технічних проєктів для кількох малих міст, що відповідають умовам.  
 

Технічна допомога у розмірі 5 млн євро профінансована багатостороннім донорським фондом Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P) та Інвестиційною платформою сусідства ЄС (NIP). 

 
Коментарі (0)