ГоловнаНовини ЖКГТранспортПасажирам столичної Троещини полегшать життя

Пасажирам столичної Троещини полегшать життя

Аби мешканцям Троєщини було зручніше їздити у години-пік, житловий масив та станцію метро Петрівка з’єднають окремою смугою для громадського транспорту.

Між Троєщиною та Петрівкою з’явиться окрема смуга для громадського транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«На ділянці дороги, що з’єднує житловий масив Троєщина зі станцією метро «Петрівка», з’явиться окрема смуга для руху громадського транспорту. Це дасть змогу мешканцям лівого берегу в пікові години добиратися до правого вдвічі-втричі швидше», – про це повідомив радник міського голови з питань транспорту Олександр Кава.
 
«У першу чергу така смуга має з’явитися на ділянці від перехрестя проспекту Маяковського з проспектом Ватутіна до перехрестя проспекту Московського з проспектом Оболонським. Планується, що смуга для громадського транспорту працюватиме лише в пікові години. У напрямку метро «Петрівка» – з 7:00 до 10:00, а в напрямку житлового масиву Троєщина – з 17:00 до 20:00», – пояснив він.
 
До речі, наразі станція метро «Театральна» закрита для пасажирів, ба більше – вона не працює навіть як пересадочний вузол. На ній спеціалісти шукають вибухівку через чергове повідомлення про замінування.
 
Коментарі (0)