ГоловнаНовини ЖКГТранспортПасажири не можуть отримати компенсацію через неналежні умови проїзду - Укрзалізниця

Пасажири не можуть отримати компенсацію через неналежні умови проїзду - Укрзалізниця

Пасажири поїздів «Укрзалізниці» не зможуть отримати компенсацію через неналежні умови проїзду. Подібні міри відповідальності не вимагаються нормативними актами «Укрзалізниці»
Пасажири поїздів «Укрзалізниці» не зможуть отримати компенсацію через неналежні умови проїзду. Подібні міри відповідальності не вимагаються нормативними актами «Укрзалізниці», про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».
 
«Послуги з перевезення пасажирів здійснюється пасажирськими вагонами, які відповідають санітарно-технічним та іншим нормам, що забезпечують безпеку для життя і здоров'я пасажирів. Відшкодування компенсаційних виплат пасажирам за неналежні умови проїзду нормативними та нормативно-правовими актами не передбачено», - йдеться в повідомленні.
 
Якщо ж пасажир помітив у вагоні будь-які технічні несправності, він має право звернутися до начальника поїзда через провідника.
 
«Усі спори та непорозуміння, які виникають між пасажирами і працівниками залізниці, вирішує начальник станції або начальник вокзалу на станції. Під час руху поїзда - начальник поїзда, не доводячи їх до суду», - відзначили в прес-службі перевізника.
 

З початку цього року ще жоден пасажир не звертався до суду зі скаргою на умови перевезень. 

 
Коментарі (0)