ГоловнаНовини ЖКГТранспортПасажирські перевезення «підженуть» під євростандарти

Пасажирські перевезення «підженуть» під євростандарти

В Україні пасажирів планують возити за європейськими стандартами. Відповідний законопроект вже розробляють у Мінінфраструктури.

Міністерство інфраструктури планує відкоригувати українське законодавство, що регулює пасажирські перевезення, згідно з європейськими стандартами. Про це заявив Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, передає прес-служба відомства.

Чиновник зазначив, що відповідний законопроект, який імплементуватиме європейські норми пасажирських перевезень в Україні, вже розробляється у Міністерстві та буде відправлений на погодження на початку квітня.

«Ми почали розробку проекту закону, що регулює пасажирські перевезення. На початку квітня направимо його на зовнішнє погодження. Звісно, перехід до європейських стандартів роботи – це процес не одного дня. Проте, необхідно брати якісну європейську модель та крок за кроком імплементувати її в законодавство України», - підкреслив  Міністр.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Державна адміністрація залізничного транспорту України з 29 березня пришвидшує потяг №457 сполученням Київ – Рахів майже на годину. Такі корективи у графік руху поїзда пов’язані з переходом на літній час.

 
Коментарі (0)