ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Україні прискорюють потяги

В Україні прискорюють потяги

У зв’язку з переходом на літній час, «Укрзалізниця» пришвидшила один з потягів у зхідному напрямку. Курсування за зміненим графіком потяг розпочне вже цієї суботи

Державна адміністрація залізничного транспорту України з 29 березня пришвидшить потяг №457 сполученням Київ – Рахів майже на годину. Такі корективи у графік руху поїзда пов’язані з переходом на літній час. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Відтак, починаючи з суботи, поїзд вирушатиме з Києва о 16:55, замість 16:00 та прибуватиме до Рахова об 11:04. Назад потяг відправлятиметься о 12:13 та приїжджатиме до столиці о 7:00.

«Поїздом можуть скористатися мешканці Хмельницького, Тернополя, Теребовлі, Чорткова, Заліщиків, Коломиї, Ворохти та Рахова», - зазначають в «Укрзалізниці»

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, українська влада просить Литву передати потяги, які вже не використовують на литовських залізницях. Відповідне звернення в Міністерство транспорту та комунікацій Литви з проханням безкоштовно передати Україні списані потяги вже відправив Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський.

 
Коментарі (0)