ГоловнаГоловнеТранспортПасажирів залишать без маршрутних таксі

Пасажирів залишать без маршрутних таксі

У 2012 році за результатами систематичних перевірок транспортних засобів на маршрутах руху і за місцем знаходження суб'єктів господарювання Укртрансінспекція анулювала понад 1 тис. ліцензій автоперевізників по всій Україні

Про це заявив заступник голови Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті Геннадій Рак під час спільної наради Міністерства інфраструктури, Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників та Укртрансінспекції.

За підсумками перевірок виявлено майже 52 тис. порушень законодавства про автомобільний транспорт, з яких понад 40% здійснені нелегальними автоперевізниками.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Мінінфраструктури.

Загалом анульовано 1050 ліцензій, видано понад 80 тис. приписів та розпоряджень щодо усунення виявлених порушень та застосовано фінансових санкцій на загальну суму приблизно 16 млн грн, зокрема, 46% - за нелегальні перевезення.

За словами Геннадія Рака, в нинішньому році територіальними органами Укртрансінспекції здійснено понад 5 тис. перевірок за місцезнаходженням суб'єктів і ліцензійних умов. За цей час було перевірено більше 177 тис. автотранспортних засобів.

Крім того, в результаті рейдів Укртрансінспекція заборонила експлуатацію 194 транспортних засобів, які здійснювали регулярні перевезення, маскуючи їх під нерегулярні, регулярні спеціальні та перевезення для власних потреб.

 
Коментарі (1)
Михаил1
26 Грудня 2012 p. 11:20
Будут вводить автобусы, до которых нужно полчаса идти от дома. Отлично! Это есть реформа!