ГоловнаГоловнеТранспортЗалізничники поставили крапку в аварії

Залізничники поставили крапку в аварії

У Донецькій області ліквідували наслідки аварії поїзду з цистернами пропан-бутану. Відтепер потяги на залізничному перегоні «Удачне – Межова» курсуватимуть в звичному режимі.

На Донеччині ліквідували наслідки сходження потягу з цистернами пропан-бутану. Аварія відбувался в Красноармійському районі Донецької області на залізничному перегоні Удачне-Межова. Про це повідомляють в прес-службі уряду.

З 12 лютого рух всіх пасажирських та приміських поїздів в Донецькій області повернули до звичайного графіку. 11 лютого було відновлено 150 м залізничних колій та 520 м контактних мереж. Наразі всі 26 вагонів підняті на рейки. «Аварія була вчасно локалізована, жертв та постраждалих не було. Наразі продовжується робота з виявлення причин аварії», – зазначив Віце-прем’єр Олександр Вілкул. Під час ремонтних робіт, рух пасажирських поїздів на ділянці Красноармійськ - Чапліне пере спрямували. Тоді потяги рухалися за двома напрямками – через Павлоград та Лозову.

Як раніше повідомляла «У.К.», 2 лютого на залізничному перегоні «Удачне – Межова» Красноармійського району Донецької області зійшло з рейок 26 цистерн з пропан-бутаном. Для ліквідації аварії залучили 50 одиниць техніки та понад 300 працівників від Укрзалізниці та рятувальників.

 
Коментарі (0)