ГоловнаНовини ЖКГТранспортПід Донецьком відновили рух поїздів після вибуху

Під Донецьком відновили рух поїздів після вибуху

Працівники «Укрзалізниці» полагодили залізницю на перегоні Іловайськ – Кутейникове. Ремонтні роботи тривали два дні. Наразі рух потягів на даній ділянці відновлено.

Наразі відновлено рух поїздів на перегоні Іловайськ – Кутейникове Донецької залізниці. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«Залізничники відновили рух поїздів на перегоні Іловайськ – Кутейникове Донецької залізниці, де 22 червня невстановленими особами було підірвано колію при прямуванні вантажного поїзда», – йдеться в повідомленні.

За інформацією залізничників, на відновлювальних роботах, що тривали дві доби, було задіяно близько 100 працівників – електрики, колійники, зв’язківці, працівники відбудовних поїздів. Спеціальними засобами було піднято чотирнадцять вагонів, які зійшли з рейок унаслідок підриву.
 
«Загалом колійникам довелося укласти 250 метрів рейко-шпальної решітки. Відновити рух вдалося 24 червня після 21:00» – підсумували в прес-службі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 22 червня о 15:35 на перегоні Іловайськ – Кутейникове (1170 км) Донецької залізниці невстановленими особами було скоєно підрив колії. В момент вибуху по перегону рухався вантажний поїзд. В результаті зійшли з рейок  14 вагонів.
 
Коментарі (0)