ГоловнаНовини ЖКГТранспортПід Донецьком відновлюють залізничне сполучення

Під Донецьком відновлюють залізничне сполучення

Наразі у Маріуполі тривають роботи зі встановлення тимчасової залізничної колії. Відновити залізничне сполучення можуть протягом тижня.

Роботи з прокладання тимчасової залізничної колії у Маріуполі наближаються до завершення і протягом найближчих 6-7 днів рух на ділянці залізниці, пошкодженій внаслідок вибуху залізничного мосту, буде відновлено. Про це повідомили в прес-службі Маріупольської міськради.

«У Маріуполі тривають роботи з відновлення пошкодженого в результаті вибуху залізничного моста. Цілодобову охорону цього об'єкта здійснюють співробітники транспортної міліції», - наголошується в повідомленні.
 
Зазначимо, 23 грудня у Маріуполі на 1260 км залізничного перегону було підірвано залізничний міст.  У результаті нього пошкоджено опору мосту. Рух поїздів у район залізничного вокзалу й морського торговельного порту тимчасово призупинено. Спецслужби  кваліфікують вибух як теракт. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Укрзалізниці» потрібно сотні мільйонів гривень на відновлення пристроїв електропостачання у зоні АТО. Сума коштів, які потрібно витратити на реконструкцію залізниці на сході України коригуватиметься після завершення бойових дій.
 
Коментарі (0)