ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїПід Києвом ліквідовано прорив трубопроводу на нафтобазі

Під Києвом ліквідовано прорив трубопроводу на нафтобазі

Прорив трубопроводу на нафтобазі під Києвом ліквідовано. Станом на 11:00 на території нафтобази ознак горіння не спостерігається.

Рятувальники ліквідували прорив трубопроводу, який виник при перекачуванні нафтопродуктів з нафтобази «БРСМ-Нафта» під Васильковом Київської обл. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

«О 9:40 ліквідовано прорив магістрального трубопроводу стався о 00:20 і відновлена перекачування бензину з резервуара № 3 об'ємом 900 куб. м в резервуар № 5 дизельної групи об'ємом 900 куб. м. Всього перекачано близько 250 куб. м», - сказано в повідомленні.
 
Як зазначається, за станом на 11:00 на території нафтобази ознак горіння не спостерігається. Здійснюється спостереження і контроль за пожежною обстановкою.
 
Крім того, проведена ротація особового складу і інструктаж щодо дотримання заходів безпеки і організації робіт під час чергування на оперативних дільницях.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Дніпровському і Деснянському районах столиці відновлюють гаряче водопостачання.
 
Коментарі (0)