ГоловнаНовини ЖКГТранспортПід Запоріжжям перекрили залізничний переїзд

Під Запоріжжям перекрили залізничний переїзд

Автомобілістам Запорізької області доведеться оминати один з залізничних переїздів регіону. Причиною його тимчасового закриття стали ремонтні роботи.

З 25 по 28 листопада залізничний переїзд км 1213 перегону Обільна – Мелітополь по автомобільній дорозі місцевого значення Трудове – Новопилипівка у Мелітопольському районі Запорізької області перекрито. Причиною цього стали ремонтні роботи на даній ділянці. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

«Об’їзд здійснюється дорогою О-081870 Молочанськ – Старобогданівка – Троїцьке – Терпіння – Трудове, через переїзд км 1207 перегону Федорівка – Обільне або через залізничний переїзд, км 1216 по вул. Чкалова у м. Мелітополь.» - зазначається у повідомленні.

Примітно, що на Придніпровській залізниці стартував місячник з поліпшення санітарно-технічного стану. Окрім покращення умов перебування пасажирів та службового персоналу на об`єктах пасажирського господарства магістралі, заплановані також обстеження і, за потреби, ремонт несправних технічних систем і пристроїв для обслуговування пасажирів. Усі виявлені недоліки усуватимуться одразу.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укрзалізниця» адаптує вокзали та станції для людей з обмеженими можливостями. Наразі близько десятку платформ облаштовані новими переходами-пандусами. Ще стільки ж чекають на оновлення.

 
Коментарі (0)