ГоловнаНовини ЖКГЖитлоПід «житло» військовослужбовцям виділили плацкартні вагони

Під «житло» військовослужбовцям виділили плацкартні вагони

Військовослужбовці, задіяні в оборонних заходах у Генічеському районі Херсонської області, зимуватимуть у плацкартних вагонах. Придніпровська залізниця виділила рухомий склад під тимчасове житло для силовиків.

Придніпровська залізниця на холодну пору року виділила 3 плацкартні пасажирські вагони під тимчасове житло для військовослужбовців, задіяних в оборонних заходах у Генічеському районі Херсонської області. Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

«Днями з таким проханням до транспортників звернулося керівництво Херсонської обласної державної адміністрації» - зауважується у повідомленні.

Також підкреслюється, що усі вагони-«гуртожитки» підключено до мереж електроживлення, забезпечено системами підігріву води, а також вугіллям для опалювання.

До того ж, весь зазначений період їхні мешканці користуватимуться вагоном-рестораном, отримуватимуть змінну постільну білизну, а побут «на залізничних колесах» забезпечуватиме обслуговуючий персонал з числа працівників магістралі.

«Залізниця також допомагає в облаштуванні  майданчиків для техніки та пішохідних доріжок у зоні розташування силовиків - на підприємстві виділили потрібну для цього кількість щебенево-піщаної суміші» - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Донецька залізниця подовжила курсування поїзда з Маріуполя до Харкова і у зворотньому напрямі до 14 жовтня.  

 
Коментарі (0)