ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВ'їзди до українських міст рясніють блокпостами

В'їзди до українських міст рясніють блокпостами

В'їзди до ряду українських міст заблокували. Активісти та правоохоронці перевіряють транспорт на наявність зброї та інших заборонених речей, аби гарантувати безпеку населення.

Активісти та правоохоронці взялися за укріплення захисту своїх міст. Сьогодні, за повідомленнями ЗМІ, виросли блокпости на в'їздах до Миколаєва, Вінниці та Сум.

Так, у Миколаєві захисні споруди встановили на в'їзді з боку Одеси та Києва. У Вінниці облаштували десять блокпостів у різних напрямках до міста. У Сумах поки що облаштували блокпост на в’їзді з боку Харкова.

Головна мета заходів - зберегти спокій громадян на території регіону, не допустити в’їзду на територію міста людей з радикальними, сепаратистськими настроями, кримінальних груп.

Правоохоронці спільно з представниками громадськості перевіряють транспорт на наявність зброї, наркотичних засобів та інших, заборонених або викрадених речей.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Одеській області на береговій лінії встановили протитанкові їжаки. Зокрема, залізні конструкції з'явилися на пляжах Кароліно-Бугаз і Затока. Вони повинні стати ефективною перешкодою для бронетехніки.

 
Коментарі (0)