ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Підконтрольний Україні Донбас перебуває з опаленням

Підконтрольний Україні Донбас перебуває з опаленням

На підконтрольній української влади території Донеччини повністю присутнє опалення. Винятком є лише одна школа в Донецькій області - її підключать в найближчі два дні.

Території Донецької і Луганської області, які знаходяться під контролем української влади, забезпечені теплом. Про це заявив на брифінгу заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Андрій Білоусов.

«На контрольованих територіях в Донецькій і Луганській областях в цілому у нас все підключено. Вони трохи пізніше включилися, але на сьогодні там все підключено», - сказав пан Білоусов.

За словами заступника міністра, є поодинокі випадки, де підключення опалення затримується. Зокрема, пан Білоусов зазначив, що в Донецькій області залишилося підключити одну школу, яку підключать в найближчі два дні.

Також, пан Білоусов зазначив, що в цілому по Україні запуск опалення проведений успішно.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Україна може позбутися енергозалежності від Росії. Однак, на думку експертів, цьому сприятимуть інвестиції в модернізацію системи централізованого теплопостачання та підвищення енергоефективності житлових будинків.
 
Коментарі (0)